body pump a granollers

Body Pump, una altra manera d’entrenar amb pesos

Des del Crack Sports Club volem presentar el body pump a Granollers, una activitat dirigida en grup en la que es treballen els músculs de tot el cos. La sessió es fonamenta en l’ús de barres i discs de pes lliure i exercicis al ritme de la música amb els quals tonifiquem tota mena de músculs. Una sessió normalment pot arribar als 60 minuts, encara que es fan també sessions més curtes de 45 o 30 minuts. 

La disciplina està ampliament extesa per gimnasos de tot el món i compta amb una alta demanda. Es tracta d’un entrenament molt complet i que gràcies a la dinamització de l’instructor i l’ús de música es segueix d’una manera molt més entretinguda. Des del Crack Sports Club t’expliquem els avantatges de la pràctica d’aquesta disciplina i t’animem a apropar-te al nostre club per provar el Body Pump a Granollers.

Beneficis del Body Pump

body pump a granollers

Pèrdua de pes

Al ser una activitat d’alta intensitat, amb el Body Pump es poden perdre una gran quantitat de calories en cada sessió. Els experts estimen que en una sessió d’intensitat alta es poden arribar a perdre fins a 600 kcal.

body pump a granollers

Enfortiment

Augment de la massa muscular i de la força.

body pump a granollers

Millora de la flexibilitat

Aquest entrenament també treballa la flexibilitat dels nostres músculs, el que els farà més resistents davant possibles lesions.

body pump a granollers

Millora de la salut cardiovascular

Al tractar-se d’una sessió d’elevada intensitat i constant moviment de tot el cos, treballarem el nostre cort enfortint-lo i millorant així la nostra saluti nivells de pressió sanguínea.

Prova el body pump a Granollers

Des del Crack Sports Club oferim sessions de body pump a Granollers cada setmana. Apropa’t a les nostres instal·lacions si vols descobrir més d’aquesta i moltes altres modalitats per posar-te en forma. Des del Crack t’oferim la opció de provar les nostres instal·lacions durant un dia totalment gratis. No dubtis en contactar amb nosaltres si vols provar el body pump a Granollers o qualsevol de les altres disciplines que oferim.

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?