millor gimnàs a granollers

Crack Sports Club, el gimnàs dels campions

El Crack Sports Club és el gimnàs dels campions. El pilot de Fòrmula 1 Carlos Sainz va entrenar a les nostres instal·lacions durant la seva estada a la ciutat de Granollers. El pilot va escollir el millor gimnàs a Granollers per entrenar abans de competir al Gran Premi d’Espanya de Fòrmula 1 celebrat al circuit de Montmeló. 

No va ser un Gran Premi qualsevol ja que va ser el primer sense limitacions a l’entrada del públic per motiu de la pandèmia. L’assistència plena de públic va confirmar les ganes que l’afició tenia de tornar a animar als seus equips al circuit. El Circuit de Montmeló va acollir el Gran Premi durant els passats 20 i 22 de maig, dos dies que tant públic com pilots van viure amb intensitat.

Carlos Sainz relata les seves hores prèvies a la participació al gran premi, que ell mateix explica que no es tracta de qualsevol. Jugar a casa sempre té un caire especial, més encara sumant-li la reapertura del campionat a l’assistència de públic.  Aquest Gran Premi va estar acompanyat d’emocions a flor de pell, amb l’afició retrobant-se amb la seva passió. Al vídeo que us deixem a continuació el mateix Carlos Sainz ens introdueix a les hores prèvies a la celebració del Gran Premi.

 

Entrena al millor gimnàs a Granollers

Al Crack Sports Club comptem amb les millors instal·lacions, totalment preparades pels entrenaments més exigents. Oferim també classes dirigides de multitud de modalitats per a tots els nivells. Si vols entrenar com els campions, no ho dubtis, vine a provar el Crack Sports Club. Pots gaudir un dia sencer de les nostres instal·lacions i provar els nostres serveis totalment gratis. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si desitges més informació sobre el millor gimnàs a Granollers.

 

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?