zumba a granollers

Balla i fes esport amb Zumba a Granollers

El zumba és una disciplina de fitness ben coneguda i que està àmpliament extesa per gimnasos de tot el món. Es tracta d’una modalitat que combina ball i exercicis aeròbics amb ritmes llatinoamericans ben populars com el reggeaton, la bachata o la cúmbia, entre d’altres. Va nèixer als anys 90 i no va trigar en convertir-se en una de les classes dirigides amb més demanda als gimnasos. Des del Crack Sports Club oferim classes de Zumba a Granollers per provar aquesta famosa modalitat. La pràctica de zumba aporta una sèrie de beneficis pel cos que la fan molt atractiva com activitat amb la que estar en forma d’una manera entretinguda. 

zumba a granollers

Crema calories

Practicar Zumba és una manera ideal de mantenir-te en el teu pes ideal. En les sessions més intenses es poden arribar a perdre fins a 800 kcal.

zumba a granollers

Tonifica

Es tracta d’una disciplina en la que mous tot el cos i d’un elevat component aeròbic. Això t’ajudarà a tonificar la teva musculatura de manera general.

zumba a granollers

Corregeix males postures

Gràcies al ball assoliràs una postura més elegant i armoniosa durant el teu dia a dia.

zumba a granollers

Augmenta la coordinació

El seguiment de les sessions anirà incrementant la teva coordinació i agilitat a l’hora de seguir el ritme de la música.

zumba a granollers

Millora del benestar emocional

Es tracta d’una modalitat que ens plena d’energia positiva. Al ser una activitat de grup té un gran component social. A més, la música que s’utilitza és alegre i molt enèrgica. Gràcies a aixó sempre sortiràs de les classes de zumba amb les piles totalment carregades.

Prova el zumba a Granollers al Crack Sports Club

Vine a provar Zumba a Granollers al Crack Sports Club. Comptaràs amb les millors instal·lacions i els instructors més qualificats. A més, pots venir a provar el nostre club i els seus serveis durant un dia totalment gratis. Si vols descobrir Zumba a Granollers o qualsevol de les modalitats que oferim, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?