natacio per a nadons

La natació és una de les activitats més beneficioses per al cos. El millor de tot és que no té pràcticament cap limitació, gairebé tothom la pot practicar. De fet, els més petits poden gaudir de l’aigua des de que neixen. La natació per a nadons aporta tota una sèrie d’avantatges que milloraran la salut dels teus fills des de ben petits.

Beneficis de la natació per a nadons

Començar des de ben petits és la millor manera per tal que els nens s’acostumin i perdin la por al medi aquàtic. Si naden des de que tenen memòria, no tindran temps d’agafar-li por a l’aigua! A més, a major contacte, major seguretat, ja que conforme creixin hauran adquirit habilitats que els donaran més agilitat a l’aigua. A continuació us llistem alguns dels beneficis més importants de cara al benestar del nen que la natació pot aportar.

natacio per a nadons

Major coordinació i equilibri

De manera intuïtiva els nadons desenvolupen l’habilitat de mantenir-se flotant sobre el aigua en una posició equilibrada. Aixó fa que una vegada fora mostrin també millores en la coordinació i l’equilibri als seus movimients.

natació per a nadons

Construcció de músculs

La natació ajuda a la construcció i l’enfortiment de tots els músculs de manera eficaç i els ajuda a fer-los més forts.

natació per a nadons

Enfortiment intern

Més enllà d’ajudar a desenvolupar els seus músculs i articulacions, també millora la força del cor i els pulmons i ajuda a desenvolupar el seu cervell.

natació per a nadons

Millora del son

Practicar natació de manera regular i organitzada farà que gastin les seves energies i que s’adormin més profundament, assegurant un millor descans.

Al Crack Sports Club oferim l’opció de practicar natació per a nadons a Granollers. Si vols crear nous vincles afectius amb el teu fill o filla a la vegada que practiqueu activitat física, no dubtis en contactar amb nosaltres!

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?