Porta la teva tècnica al següent nivell amb les nostres classes de pàdel a Granollers. Aprèn a dominar tots els secrets del pàdel amb els millors instructors. El pàdel és un esport que a més de ser apassionant i divertit, té moltíssims beneficis pel nostre benestar físic i emocional. Amb les nostres sessions de pàdel aprendràs a la vegada que millores el teu estat físic i d’ànim.

escola de padel

Entre els seus principals avantatges està la millora de la nostra salut cardiovascular, la definició i tonificació de la nostra musculatura, la millora de l’agilitat mental o la reducció d’estrés. A més, al tractar-se d’un esport d’equip compta amb un gran component social que de ben segur ens farà gaudir encara més d’aquesta disciplina.

Converteix-te en el millor jugador o jugadora que puguis ser. Amb les nostres classes milloraràs el teu estat físic i psíquic i les teves habilitats per fer front a un partit de pàdel exigent. Porta el teu joc al següent nivell amb les nostres classes. Veuràs clares millores sessió a sessió!

La millor manera d’aprendre és gaudint d’alló que fas. Amb les nostra Escola de Pàdel a Granollers no només milloraràs com jugador o jugadora si no que a més et divertiràs jugant aquest apassionant esport.

Aquesta tardor classes de pàdel a Granollers

A la nostra Escola de pàdel a Granollers dividim les classes per nivells i per edats. Els nostres horaris son de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h per nens i de 17:30h a 22:30h per adults. Els dissabtes fem també classes per totes les edats de 09:30h a 13:30h. Repartim les sessions en grups de màxim 4 jugadors del mateix nivell (iniciació, intermig o avançat) per poder donar una atenció personalitzada a tots els alumnes.

Per a més informació sobre la nostra Escola de pàdel a Granollers, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis. T’esperem!

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?