AIGUA

Activitats aquàtiques

NATACIÓ ADULTS

Realitzar exercicis físics dins l’aigua, és un dels millors esports que poden practicar la majoria de les persones sense tenir en compte la seva edat. Dins l’aigua, l’impacte sobre les parts del cos és baix i es redueix al màxim la tensió als ossos i a les articulacions, parts molt delicades sobretot en la gent gran. Una manera eficient i eficaç de reduir les problemàtiques pròpies de l’edat avançada sense renunciar a la necessària pràctica esportiva per gaudir d’una bona salut.

 

AiGUAGIM

Aprofitant un mitjà tan poc agressiu com l’aigua, l’activitat d’aiguagym reuneix una serie d’exercicis d’intensitat mitjana a la piscina per tonificar el cos.

AIGUAPILATES

Aquapilates uneix el millor dels dos mons. En estar a l’aigua i no haver de suportar el teu propi pes s’eviten els impactes. Això converteix el Pilates a l’aigua en una pràctica ideal per a tothom que vulgui cuidar el seu cos de forma suau i eficaç.

AIGUAFITNESS

Realitzen exercicis de tonificació, coordinació i flexibilitat en flotació. L’objectiu és millorar la capacitat cardiovascular, la força i la coordinació.

NADONS

La natació per a nadons és una activitat que desenvolupen conjuntament pares i mares i fills i filles, i que té com a objectiu familiaritzar els nadons (1 mesos fins  3 anys) amb el medi aquàtic. A més, d’aquesta pràctica, se’n deriven altres beneficis, per exemple:

Potencia el desenvolupament psicomotor de l’infant gràcies al fet que l’aigua augmenta les seves possibilitats de moviment, molt limitades en edats tan primerenques.
S’enforteix el sistema cardiorrespiratori a causa del treball físic que comporta.
Millora la relació entre nadó-pare-mare pel fet que a l’aigua es produeixen i comparteixen situacions molt riques i diverses que permeten augmentar el coneixement mutu entre l’infant i els seus progenitors.
Ajuda el nadó a sentir-se més segur i a relaxar-se.

PISCINA EXTERIOR

Quan la calor s’intensifica sempre ve de gust donar-se un bon bany a la piscina per desconnectar i relaxar-se. De la mateixa manera, realitzar exercici a la piscina aporta nombrosos beneficis pel cos i la ment.
RES MILLOR QUE UNA BONA REMULLADA.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

Formulari de contacte AQUA GRANOLLERS

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?