El CASAL D’ESTIU DE GRANOLLERS

DIVER CRACK

ESPORTS
DIVERSIÓ

IDIOMES

RITMES

 

 

CIRCUIT

MÚSICA

PÀDEL

PISCINA

 

DANSA

EXCURSIONS

MANUALITATS

TALLERS

CUINA

 

CAMPUS ESPORTIU

Al DIVER CRACK som conscients de que cada acció que fem té impacte al món. I que nosaltres, les nenes i els nens, som la veu del futur. 

És per això que el CAMPUS ESPORTIU serà un campus d’estiu que a través del esport vol millorar la salut de l’infant però també tenir un impacte positiu en l’entorn i la societat.

Casal d'estiu Granollers

el millor casal d’estiu a Granollers

Arriba l’estiu i amb ell les tan desitjades vacances de l’escola per als més petits de la casa. Amb tant temps lliure sempre ens sorgeix el dubte de quina serà la millor manera que els més menuts aprofitin el seu estiu i li treguin el major profit possible.

Des del Crack Sports Club oferim com cada any el casal d’estiu a Granollers Diver Crack. L’estiu és més divertit fent esport. Al nostre Campus Esportiu els més petits descobriran l’esport gaudint de disciplines com el padel, la natació o la dansa. El nostre principal objectiu és que els més petits es diverteixin mentre fan activitat física i milloren el seu benestar.

A més d’aixó també es divertiran aprenent disciplines de tot tipus. Des del Crack Sports Club hem dissenyat un programa ben ple d’activitats de tot tipus. Al nostre casal d’estiu a Granollers també portaran a terme tallers de cuina, classes de manualitats i de música. Despertarem també la seva curiositat pel món que els envolta amb excursions i visites a punts d’interés. Cada dia és una nova aventura al Diver Crack!

Des del Crack Sports Club som conscients de la importància de l’aprenentatge continu a aquestes edats. És per aixó que a més de totes les activitat que oferim, posem també focus durant tot l’estiu en la millora del coneixement d’idiomes

Si vols que els teus nens passin l’estiu més divertit possible a la vegada que aprenen i fan esport, el Diver Crack és el casal d’estiu a Granollers per tu. Amb les nostres activitats els teus nens gaudiran d’un estiu ple d’activitats i descobriments a la vegada que aprenen. Si vols el millor estiu pels teus fills no dubtis en contactar amb nosaltres per a més informació.

 

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

Formulari de contacte DIVER CRACK

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?