Una experiència intensa

ESCOLA DE PADEL

escola de padel a granollers

escola de pàdel a granollers

Torna la millor escola de pàdel a Granollers de la mà del Crack Sports Club.

Oferim classes per totes les edats i nivells, tant per a nens com per a adults. Sigui quina sigui la teva situació, l’únic que necessites són ganes de gaudir del pàdel!

atenció personalitzada

Organitzem les nostres classes de pàdel en grups de 4 alumnes com a màxim. D’aquesta manera podem adaptar cada sessió a les necessitats de tots els alumnes per assolir els millors resultats. 

GRUPS PER NIVELLS

Apart de repartir els alumnes en grups reduïts, els organitzem segons el seu nivell. Dividim els grups en nivell d’iniciació, intermig o avançat per oferir reptes adequats a cada grup

APUNTA’T JA!

Apunta’t a la nostra escola de pàdel a Granollers i aprèn durant un quadrimestre amb els millors instructors. 16 sessions d’una hora setmanal amb les quals arribar al següent nivell. 

PROPER QUADRIMESTRE

El proper quadrimestre comença el 7 de setembre amb classes de 19:30 a 20:30. Posa’t en contacte amb nosaltres per aconseguir la teva plaça!

 

 

Escola de pàdel a granollers

Porta la teva tècnica al següent nivell amb la nostra Escola de Pàdel a Granollers. Aprèn a dominar tots els secrets del pàdel amb els millors instructors. El pàdel és un esport que a més de ser apassionant i divertit, té moltíssims beneficis pel nostre benestar físic i emocional. 

Entre els seus principals avantatges està la millora de la nostra salut cardiovascular, la definició i tonificació de la nostra musculatura, la millora de l’agilitat mental o la reducció d’estrés. A més, al tractar-se d’un esport d’equip compta amb un gran component social que de ben segur ens farà gaudir encara més d’aquesta disciplina.

 

escola de padel a granollers
APRèN

Porta el teu joc al següent nivell amb la nostra Escola de Pàdel a Granollers. Sigui quin sigui el teu nivell d’experiència deixa que els nostres instructors t’ajudin a assolir noves fites. Veuràs clares millores sessió a sessió!

escola de padel a granollers
DESAFIA'T

Converteix-te en el millor jugador o jugadora que puguis ser. Amb les nostres classes milloraràs el teu estat físic i psíquic i les teves habilitats per fer front a un partit de pàdel exigent.

escola de padel a granollers
GAUDEIX

La millor manera d’aprendre és gaudint d’alló que fas. Amb la nostra Escola de Pàdel a Granollers no només milloraràs com jugador o jugadora si no que a més et divertiràs jugant aquest apassionant esport. 

apunta’t per 210€

El preu de la nostra escola de pàdel inclou un quadrimestre de classes distribuïdes en sessions d’una hora setmanal. En total el curs compta amb aproximadament 16 sessions en les quals portaràs la teva tècnica al següent nivell. 

Pots pagar el preu del curs en efectiu a recepció abans de l’inici del curs. Per a més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?