posa’t en marxa

marxa nòrdica

marxa nòrdica

El Crack Sports Club porta la marxa nòrdica a Granollers, descobreix una nova manera de fer exercici físic a l’aire lliure a la vegada que et deixes guiar per l’entorn.

 

CAMINA, DESCOBREIX, VIU

La marxa nòrdica es una disciplina amb la que milloraràs el teu estil de vida. Descobreix la natura, exercita el teu cos i comparteix l’experiencia de fer esport amb més gent.

 

 

EL CAMÍ FINLANDÉS

La marxa nòrdica és una modalitat d’origen finlandés dirigida tant a esportistes com no esportistes. El seu principal objectiu és promoure la salut i l’exercici físic per a tothom. L’activitat es realitza amb bastons de caminar especialment dissenyats semblants als bastons d’esquí.

 

 

 

marxa nòrdica a granollers

Al Crack Sports Club sempre donem un pas endavant cap a la incorporació d’esports de tot tipus. Prova la marxa nòrdica a Granollers amb el nostre club i descobreix els beneficis que pot aportar a la teva vida diària.

marxa nordica a granollers
ACCESSIBLE

Al tractar-se d’una disciplina de baix impacte tothom pot practicar-la! Només necessites ganes de gaudir de fer esport a l’aire lliure.

marxa nordica a granollers
SALUDABLE

Practicar marxa nòrdica de manera regular millora considerablement la salut caridovascular i la capacitat pulmonar. És una manera idònia de mantenir el benestar del nostre cos.

marxa nordica a granollers
ALLIBERADOR

L’exercici ajuda a reduir l’estrès i l’ansietat i és encara més efectiu quan es fa en un entorn verd. La marxa nòrdica no només és a l’aire lliure, sinó que també és una activitat social: una manera de reduïr de l’estrès, potenciar l’estat d’ànim i crear noves amistats.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

Formulari de contacte MARXA NÒRDICA

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?