AIGUA

NATACIÓ PER NADONS

BEbès amfibis

L’objectiu de l’activitat de bebès amfibis és la de familiaritzar al nadó amb el medi aquàtic i afavorir el desenvolupament integral a través d’un ampli ventall d’experiències i jocs dins l’aigua que busquen l’aprenentatge de la capacitat de flotació i mobilitat i el seu desenvolupament psicomotriu. Tanmateix el nadó augmenta les possibilitats sensorials, enforteix la capacitat respiratòria, millora el to muscular, la força i sobretot li suposa una estona molt relaxant.
L’activitat es realitza amb el pare o la mare, el que afavoreix i crea nous vincles afectius, de confiança i diversió compartida amb el nadó.

 

PREGUNTES FREQÜENTS

OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT AQUÀTICA PER A NADONS:
L’activitat aquàtica per a nadons, no es tant sols una proposta d’aprenentatge, d’educació esportiva o de supervivència en el medi, sinó també, i sobretot, una oportunitat única de gaudir durant una estona a la setmana del contacte absolut amb els nostres fills/es, tant a nivell físic com emocional.

CARACTERISTIQUES DE LA PISCINA:
Es un vas de 15x 9.Tres de les parets són de vidre i dona directament a la piscina exterior i jardí del club. Els canviadors i dutxa per els bebès són dins el mateix recinte, per tant els petits/es entren i surten sempre vestits de la piscina. Des de la piscina s’accedeix als vestidors dels adults, els quals tenen llitets càmping per deixar els nadons quan els acompanyants es dutxen o canvien. La temperatura de l’aigua és de 31º5/32. La desinfecció de l’aigua es porta a terme a base d’ozó

LES SESSIONS:
Tenen una durada de 45’ . Els grups son de 10 nadons i una educadora. Cada nadó ve acompanyat per un adult. Les cançons, la música, els jocs i el bon ambient configuren les sessions.

QUE HE DE DUR?
Els bebès poden dur un banyador “antifuga” porten una protecció, o un de normal. No recomanem bolquer per la incomoditat al quedar ple d’aigua. Els bebès no han de dur casquet de bany, l’adult si. Tovallola o capa o barnús , crema per el cos per després del bany i la muda necessària. Si pren biberó també el podeu portar.

Gemma Barbany i Grau
Directora crackbebèsamfibis

BEBÈS AMFIBIS

NADONS AMFIBIS Una explosió de sensacions, sentiments i emocions. No s’oblida mai. Ni tu ni el teu fill o filla.

PISCINA PREPART

La pràctica d’exercici moderat durant l’embaràs és molt recomanable i aporta nombrosos beneficis. L’aigua, gràcies a ser un medi gens agressiu, és el millor lloc on desenvolupar senzills exercicis de baixa intensitat abans del part. Aquesta activitat permet no perdre flexibilitat, millorar la circulació sanguínia, la resistència aeròbica que ajudarà a la recuperació postpart i augmentar la capacitat de relaxació i autocontrol mental i físic.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?