Una experiència intensa

PADEL

Pàdel

El Crack Sports Club va ser el primer club del Vallès que va disposar de pistes de pàdel.

Actualment disposem d’una intensiva activitat en pàdel, des de partits organitzats, lligues i tornejos fins a activitats organitzades per a col·lectius:

Partits

Gaudeix amb els teus d’una bona partida de pàdel. Si ets soci, t’organitzem la partida, et reservem pista i si et calen jugadors te’ls busquem.

Lligues

Els socis del club que juguen a pàdel poden participar de les nostres lligues, en tots els nivells i franges horàries. Juga a la lliga masculina, femenina o mixta, d’acord al teu nivell, parella habitual o individual, no t’ho perdis.

TORNEJOS

En el transcurs de l’any, organitzem diferents tornejos socials que ens permeten jugar i passar-ho bé a l’hora. Els tornejos són oberts al públic, així que a la vegada, oferim l’oportunitat de jugar amb nous jugadors i participants. Actualment tenim alguns tornejos fixes com ara el Torneig MINI – CRACK o el Vis a Vis circuit.

Entrenaments

Tant si vols introduir-te en aquest esport, com si vols millorar, perfeccionar o tecnificar-te en pàdel vine a entrenar al Crack. El nostre entrenador de capçalera Raúl Martínez és un referent a la comarca. Un entrenador disponible i que et portarà al nivell que et proposis.

COL·LECTIUS

Lligues, tornejos i activitats per a empreses i col·lectius

Una experiència única que al Crack Sports Club executem amb la màxima eficiència i que aconseguim una experiència única per qui hi participa. Si ets una empresa o una entitat i vols celebrar una trobada lúdica, esportiva i d’amistat podem organitzar-te una activitat on, a partir del pàdel, podràs passar una bona estona, gaudir en grup, construir nous enllaços i gaudir a la vegada d’unes exclusives instal·lacions i gastronomia.

Escola de pàdel

L’Escola de Pàdel, neix per dinamitzar les pistes de pàdel del CLUB, oferint classes particulars, de grup i extraescolars. Al llarg de l’any també s’organitzen torneigs i americanes oberts a tothom amb col·laboració del CLUB.

ESCOLA DE PÀDEL

Porta el teu joc al següent nivell amb la nostra escola de Pàdel. Tinguis l’edat que tinguis, tant si vols iniciar-te com si busques perfeccionar la teva tècnica, al Crack Sports Club trobaràs els millors instructors per aprendre i gaudir d’aquest divertit esport!

PARTITS

Vols una activitat de grup divertida a la vegada que fas esport? Reserva una de les nostres pistes de pàdel i gaudeix del teu temps lliure fent activitat física. Si et calen més jugadors per completar la partida, cap problema, ho organitzem tot nosaltres!

TORNEJOS

Si vols posar-te a prova para atenció als nostres tornejos. Organitzem diferents tornejos socials al llarg de l’any oberts al públic i a la participació. Entre d’altres, comptem amb tornejos fixes com ara el Torneig MINI – CRACK o el Vis a Vis circuit.

PÀDEL CRACK GRANOLLERS

L’Escola de Pàdel, neix per dinamitzar les pistes de pàdel del CLUB, oferint classes particulars, de grup i extraescolars. Al llarg de l’any també s’organitzen torneigs i americanes oberts a tothom amb col·laboració del CLUB.
Lloguer de pistes de pàdel i quotes mensuals. Horaris d’obertura molt amplis i preus i modalitats d’abonament adaptats a les necessitats de tots els usuaris.
Al CRACK SPORTS CLUB Padel Granollers , podreu gaudir de les millors pistes de padel de Granollers i voltants. El club està situat en un entorn privilegiat amb gran facilitat d’accés.
El club de pàdel disposa de parking gratuït, restaurant, piscina i vestuaris amplis, nets i confortables.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?