pilates – Balance – IOGA –  GYM SUAU – HIPOPRESSIUS – ESTIRAMENTS

pOsTURALS

PILATES

El programa Pilates és un conjunt de més de 500 exercicis anaeròbics de moviments suaus i lents. Una combinació de les tradicions orientals i occidentals que fan d’aquesta activitat un mètode intens, eficaç i efectiu. El treball d’estiraments i tonificació produeix beneficis notables en la musculatura basant-se en sis principis essencials: control, concentració, força, precisió, respiració i la millora del centre (abdominals, base de l’esquena i glutis).

 

BALANCE

Una activitat pensada especialment per a la millora de la postura, la força, el to muscular i la flexibilitat mitjançant exercicis de treball muscular amb estiraments.

GYM SUAU

Sessions, de duració i intensitat diversa, pensades per treballar la zona core (nucli important, ja que estabilitza tronc i cames). Exercicis supervisats per a la seva correcta execució (bàsicament postura i respiració). Tonificació i modelatge de la musculatura abdominal.

IOGA

El Ioga va més enllà d’una pràctica esportiva; és una disciplina. A través de les postures, denominades “asanes”, s’uneixen cos i ment per assolir l’equilibri i la concentració necessària i afavorint la respiració adequada a través de moviments suaus i tècniques de relaxació. Una activitat imprescindible per qui vol eliminar tensions i estrès, millorar la flexibilitat i corregir l’actitud postural.

HIPOPRESSIUS

L’activitat de TBC (Total Body Condition) permet treballar tot el cos per posar-lo en forma. Amb diversos elements propis d’un gimnàs (gomes, steps, barres…) es fan diferents exercicis que trenquen la monotonia i assoleixen resultats en un temps breu. No hi ha dues classes de TBC idèntiques.

ESTIRAMENTS

Una correcta i assídua rutina d’estiraments és una part molt important de l’exercici físic. Ajuden a prevenir lesions i agulletes així com milloren la flexibilitat. Aquest conjunt d’exercicis es realitzen abans i després de qualsevol esforç físic però també són una activitat per si mateixa. Amb els estiraments es redueix la tensió muscular, s’augmenta la capacitat de moviment, la coordinació o l’equilibri i es disminueix el risc de lesions..

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?