Tonificació – Express – Tono –  GAC – TBC

TONIFICACIÓ

TONIFICACIÓ

A l’activitat de tonificació realitzem un treball de condicionament general del cos buscant un augment de la massa muscular i una disminució del greix corporal.

 

EXPRESS-Tono

Activitat dirigida a treballar específicament el tren superior del cos i en què s’utilitzen diversos materials propis del fitness al llarg de l’entrenament.

ABDOMINALS – EXPRESS

Sessions, de duració i intensitat diversa, pensades per treballar la zona core (nucli important, ja que estabilitza tronc i cames). Exercicis supervisats per a la seva correcta execució (bàsicament postura i respiració). Tonificació i modelatge de la musculatura abdominal.

GAC

GAC són les inicials de tres paraules: glutis, abdominals i cames. Practicar GAC és treballar un conjunt d’exercicis per a enfortir i tonificar aquestes tres zones del cos. Una bona activitat per a eliminar i evitar l’acumulació de greix en aquestes zones.

TBC

L’activitat de TBC (Total Body Condition) permet treballar tot el cos per posar-lo en forma. Amb diversos elements propis d’un gimnàs (gomes, steps, barres…) es fan diferents exercicis que trenquen la monotonia i assoleixen resultats en un temps breu. No hi ha dues classes de TBC idèntiques.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?