Zumba ritmes i balls

ZUMBA

Zumba

Zumba és una disciplina cardiovascular de baix impacte que combina ball llatí, diferents coreografíes i exercicis aeròbics. Té efectes positius sobre els sistema nerviós i cardiovascular. Incrementa l’energia, millora la coordinació i condició física, crea benestar corporal, redueix l’estrès i augmenta l’autoestima. A més a més, és una manera divertida i eficaç de perdre aquells quilos d’excés mentre es tonifica la musculatura.

 

AERO-Tono

L’aero-tono és una variant de l’aeròbic on es combinen la resistència muscular amb la cardio-respiratòria. L’objectiu millorar la força i treballar un cos estèticament bonic. Classes molt dinàmiques i rítmiques amb coreografies simples. Una activitat amb què s’assoleix una musculatura àgil, forta i elástica així com una tonificació total del cos.

DANCE

Activitat on sota diferents estils musicals i coreografíes es millora la coordinació, el ritme i s’exercita la memoria. Esport, ball i diversió en plena complicitat..

HIP HOP INFANTIL

Activitat plena de coreografies, de diferents estils musicals, pensades per a nenes i nenes de 3 a 14 anys. Mentre gaudeixen del ball i sense adonar-se’n, milloren la coordinació, el ritme, l’escolta i fan esport.

FES ESPORT, FES SALUT

CRACK SPORTS CLUB

QUÈ ÉS EL QUE ET FA SEGUIR ENDAVANT?

tot un dia gratis al CRACK Sports cluB

Obrir chat
1
Benvingut a Crack Sports. En què et podem ajudar?